Adócentrum könyvelőiroda, könyvelés, adótanácsadás.
konyvelono.jpg

Mit kell tudni az Adócentrum Kft. könyvelőirodáról?

Az Adócentrum Kft. több mint 20 éve működő könyvelőiroda a Tolna megyei Nagydorogon. Számos ügyfelünk kezdetektől könyveltet velünk. Adótanácsadási -, számviteli -, bér adminisztráció - és egyéb üzletviteli szolgáltatást nyújtunk partnereink részére 2001 óta.

Elismert, felelősségbiztosítással rendelkező könyvelő cég vagyunk, amely kis- és középvállalkozásokkal dolgozik.

Az Adócentrum Kft. csapata a számokra összpontosít, így Ön ügyfeleire és termékeire koncentrálhat. Legyen szó kis- vagy középvállalkozásról, hozzásegítjük, hogy cége zökkenőmentesen működjön és teljes mértékben megfeleljen az adóelőírásoknak. Szakterületünk a könyvelés, de irodánk tulajdonképpen a minket megbízó vállalkozások kiszervezett pénzügyi osztálya is lehet, hiszen minden ügyfelet az egyedi igényei szerint kezeljük.
Ennek díjazása megegyezés szerint történik. Első lépésként hívjon minket a (06) 30/378-6468.-es telefonszámon vagy keressen a  iroda@adocentrum-kft.hu email címen és kérjen árajánlatot.

Az Adócentrum Kft. 2009 óta sikeresen működő könyvelő és adótanácsadó iroda. Cégünk azóta is garancia a pontos és megbízható könyvelési,- adótanácsadói-  és számviteli  szolgáltatások nyújtásában. Célunk a kezdetektől az, hogy segítsünk a kisvállalkozásoknak abban, hogy a megálmodott sikert minél hamarabb elérjék. Az elmúlt 20 évben számos üzleti sikertörténet szerves részét képeztük és továbbra is hatékony könyvelési szolgáltatásokat nyújtunk a hozzánk forduló vállalkozások részére.

Az első lépések a közös munka kezdetén:
Az első találkozás során felmérjük a minket felkereső ügyfelek igényeit. Közösen áttekintjük a meglévő könyvelését, bérszámfejtését, adminisztrációs rendszerét. 
Ezek után kidolgozzuk a vállalkozásának legmegfelelőbb megoldást.. 

Ha minket választ, vállalkozása növekedni fog:ac10Könyvelési igényei az idő múlásával változhatnak. Figyeljük a jogszabályi változásokat,  alkalmazkodunk az új informatikai fejlesztésekhez, ezáltal biztosítva önnek a folyamatosan változó feltételek és új lehetőségek kiaknázását és a szükséges támogatást.

Nincs számunkra túl kicsi munka, ezért ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.

Könyvelőirodánk elsődleges célja, hogy valóban törődjünk ügyfeleinkkel és munkájukkal.

Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken még ma, hogy felmérhessük az ön igényeit. 

Pere Ágnes
Ügyvezető, okleveles adószakértő

kapcsolat